英语六级
A. In Britain.
B. In the United States.
C. In a forest of the Australia.
D. In an Australia Zoo.
Spot and Stripe were not the first tiger cubs I' d raised in my front room. I first did it about 20 years ago, when I was still living at my mum's house in north London and was working at a small zoo nearby. I hand-reared numerous litters of lions and tigers there. Now I live in Australia and have worked at the same place in Queensland for 11 years--these are the first tiger cubs that have ever been born at Australia Zoo. Globally, a third of Sumatran cubs in captivity don't make it to adulthood, so to ensure their survival I decided to give them round the clock care at home. I've got two children living at home, Kynan, the youngest, was particularly excited about the tigers arriving. I wasn't worried about bringing them into my home with my wife and kids. These were cubs. They weighed about 2.5 kg and were so small that there was absolutely no risk. In four months, they were never going to grow any bigger than a medium-sized puppy. Just like puppies, they do things like chew on your slippers, but that' s about the worst you can expect.
解析
Where were the two tigers born?
细节题。根据原文'When two rare Sumatran tigers were born in Australia Zoo(当澳大利亚动物园的两只苏门答腊老虎出生时.,可知这两个虎崽是在澳大利亚的一个动物园里出生的。因此,正确答案为D。
最新试题
中国的龙是中国神话和民间故事里传说的生物。龙有许多动物的特征,例如龟、鱼等。但是,大多情况下龙被描绘成长着四只脚的蛇形动
It is implied that, in the long run, most Latinos in A
According to the author, Arizona should give highest p
The underlined part "educational deficits" (Para.4)&nb
What can be inferred from the third paragraph?
Questions are based on the following passage. Latino youths
Which of the following can best summarize the main idea of t
It can be inferred from the last two paragraphs that __
Ethan Kross´s 2013 study failed to find __
What does the phrase "this problem" in Paragraph 3 refer to?