英语六级
A. To slow down Chinese economic growth.
B.To sustain its economic growth.
C. To reduce the population.
D. To raise the standards of education.
In an attempt to sustain a high growth rate, and to rebalance its economy, China has been looking to boost domestic consumption. However, there have been concerns that as China tries to move away from an export-led growth model, growth may slow down further. On Wednesday, the State Council said that the decision to build a multitier transport system along the Yangtze River will help create a new economic belt along the river. "Better use of the so-called 'golden waterway' can boost economic integration between developed and impoverished regions and inject fresh energy into China' s economic growth," the State Cabinet was quoted as saying by the state-owned Xinhua news agency.
解析
What is the aim of the new measures of China?
.细节题。根据短文中China has announced new measures aiming at sustaining its economic growth(中国发布了新的经济措施来保持它的经济增长.。可以知道,新经济措施的目的是保持增长。因此,正确答案为B。
最新试题
中国的龙是中国神话和民间故事里传说的生物。龙有许多动物的特征,例如龟、鱼等。但是,大多情况下龙被描绘成长着四只脚的蛇形动
It is implied that, in the long run, most Latinos in A
According to the author, Arizona should give highest p
The underlined part "educational deficits" (Para.4)&nb
What can be inferred from the third paragraph?
Questions are based on the following passage. Latino youths
Which of the following can best summarize the main idea of t
It can be inferred from the last two paragraphs that __
Ethan Kross´s 2013 study failed to find __
What does the phrase "this problem" in Paragraph 3 refer to?