英语

单选题根据下面资料,回答题 Marie Kondo has become famous by tidying up (收纳) things. Ever since she was a child, Kondohas found joy in organizing objects. Now, 34, she has written a bestselling book and presented a TVshow about it. Kondo' s way of tidying up things is known as the KonMari metho
D. It sets out how to organizethings. Its followers must first sort out (分类处理) clothes, then books, papers, and at last objects thatare connected to a special memory. Anything that doesn' t spark (激发) joy should be thanked and thenthrown out. Kondo has gathered many fans. She says, "If you want to lead a life that sparks joy, there' s onlyone thing you must do. And that is to tidy your home. " However, some people said that the KonMari method is too harsh, especially when it comes tobooks. When Kondo said she only kept about 30 books in her home and had thrown away all the rest,many people were against her. They said that having books makes them happy. When they think ofsomeone throwing away books or having only a few books, they become angry. But Kondo replied becomingangry shows how much they love books. That in itself is a very important advantage of tidying up. What did Kondo like doing in her childhood?
A. Watching TV.
B. Reading books.
C. Holding parties.
D. Organizing things.

A.A
B.B
C.C
D.D

参考答案:D进入在线模考
【应试指导】事实细节题。根据第一段第二句可知,自从童年起,Kondo就从整理物品中找到了乐趣。故本题选D。

你可能感兴趣的试题

1What kind of object should be sorted out first according to Kondo?

A.Bags.
B.Books.
C.Clothes.
D.Newspapers.

2What does harsh in the fourth paragraph mean?

A.Cruel.
B.Silly.
C.Strange.
D.Useless.

3What is the passage mainly about.'?

A.Kondo' s fans.
B.Kondo' s books.
C.The KonMari method.
D.The KonMari TV show.