当前位置: 考呗网 > 育婴师 > 历年真题 >

2019年12月大学英语四级真题完整版答案全三卷总汇 2019年大学英语四级答案解析/作文范(最新发布)(5)

蚂蚁考呗网     [ 2020-03-04 ]   点击次数:

  卷一:信息匹配

  36:E段落第一句: USPS has sophisticated emergenc

  37:Ⅰ段落第一句: Mail companies are logistics

  38:C段落第一句: As global surface temperatures in

  39∶G段落第一句: Every day, USPS processes, on a

  40:K段落第一句: Rebuilding can take a long time

  41:F段落第一句: As soon as it' s safe enough to b

  42:B段落第一句: Even the united states postal

  3:J段落第一句: Private courier companies, wh

  44:D段落第一句: Days after the deadly2017 wild

  仔细阅读(第一套):

  卷一:仔细阅读

  46-50:AI助手

  46: B It is a course designed for students to learn online.

  47: CStudents'questions were unsatisfied weith the assistants 48: A She turned out to be a great success

  49: D They could not tell her from a real person

  50: Assign her to answer more of students'questions而pss笑而过

  5551-55:科学筹款

  51: C Not all of them achieved their anticipated goals

  pas 52: B To identify reasons for their different outcomes而过53: Its interaction with prospective donors

  54: A They should be small to be successful

  55: D Thcir fccling of conncction to the scientists themsclves

  翻译:

  中国的家庭观念与其文化传统有关。和睦的大家庭曾非常令人羡慕。过去四代同堂并不少见。由于这个传统,许多年轻人婚后继续与父母同住。今天,这个传统正在改变,随着住房条件的改善,越来越多年轻夫妇选择与父母分开住。但他们之间的联系仍然很密切。许多老年人仍然帮着照看孙辈。年轻夫妇也抽时间探望父母,特别是在春节和中秋节等重要节日。

  The Chinese family ideas are related with her cultural traditions. harmonious extended families(big families) used to be very admirable, and it was not uncommon for four generations to liveunder the same roof. With this convention many young couples would continue to live with theparents. However, this practice is changing. With the improvement of the housing condition, more couples choose to live away from the parents but they still have close relations。Many elderly people help take care of their grandchildren and their children spare time to visit them, esp on important occasions like the Spring Festival and the Mid-Autumn Festival.

评论责编::admin
广告
相关推荐
热点推荐»