中级

单选题 According to the writer, many staff opposed Baker's plans because_______

A.they were unwilling to change their way of working
B. they disagreed with her goals for the store
C. they felt they were not consulted enough about the changes
D. they were unhappy with her style of management

参考答案:A进入在线模考

【题干考查点】细节题。员工反对Baker的方案的原因:
【原文定位句】定位段落第三段,定位句为“At first,many employees resisted her improvements because they just wouldn’t be persuaded that there was anything wrong with the way they’d always done things,even if they accepted that the store had to overtake ifs competitors.”即:起初很多员工抵制她的改建计划,因为他们固执地认为他们过去的经营方式没有什么问题,即使他们承认公司确实应该赶超竞争对手们。
【答案对应点】原文定位句中many employees resisted her improvements对应题干中many staff opposed Baker’s plans;原文定位句中they just wouldn’t be persuaded that there was anything wrong with the way they’d always done things对应选项A中they were unwilling to change their way of working。
【干扰项分析】选项B、C、D均没有在定位段落提及。

你可能感兴趣的试题

1
Baker has changed staff policies because she believes that_______

A. the corporate image can be improved through staff uniforms
B. the previous rules were not fair to customers
C. customers should be able to identify with the staff serving them
D. employees should share in company profits

2
What problem does John Mathews think Smithson's is facing?

A. More money needs to be invested in the present store.
B. The company's profits will only continue to rise if it expands.
C. The refurbishment of the store is proving unpopular with customers.
D. Smithson's shareholders expect a quick return on their investments.



3根据下面内容,回答题
The Bank with Ideas
With several hundred years of history behind it, the APL Bank has few problems in (0)....B......businesses that it is a reputable and secure (19)......of a range of banking services.Now, it is demonstrating to business customers that it is flexible and responsive enough .to(20) ......their changing needs in the 21st century.
Based in London, APL offers banking services to businesses throughout the UK via its branch (21)......Most customer service provision is (22).....out by personal account managers based in local branches, together with (23).....staff at company headquarters.An important (24)...... for APL has been to make it easy for customers to (25)......business with the bank.They can contact their account manager by direct line or email; if the manager is on holiday, a carefully chosen colleague becomes the "account contact" and(26)...... with the customer during the manager's (27)...... In addition, for those who want (28).....to their bank at any time of day or night there is now a 24-hour phone-based service.
In order to remain competitive and build customer loyalty, the bank guarantees to turn around urgent loan (29)...... within 24 hours.This focus on the customer has also been a driving(30)..... in APL's recruitment and development policy.For example, newly inducted staff(31)......a "customer service review" to find out what it is like to be on the other side of the desk, asking to borrow money.Together, these (32)......in banking have achieved excellent results.The customer(33)......is growing fast, and last year the bank gained 36,000 new business accounts.
(19)应选

A.producer
B.supplier
C.provider
D.giver