专八

单选题 According to the news item, obesity may result from the following EXCEPT __

A.stress 
B.anxiety 
C.depression 
D.nutritious foods

参考答案:D进入在线模考
本题的出题点在并列连词(and)处。新闻提到,美国人努力摆脱抑郁、忧虑和压力,因为这些都能导致肥胖。只有D项未提及,故选D。
News Item 2
 Such a scenario seems to be too pessimistic.
Recent conditions suggest that the financial industry in America is coming back to stability. Up to Jun 11, the Dow Jones Index has rallied by 35% from its lowest point in 12 years which hit on March 9. Some large financial institutions regained confidence by raising new funds in capital markets and paying back government infusion of funds. Although it is estimated that there is still a several hundred billion dollar loss in US financial institutions, the concern for the systematic risk of the US financial system has been greatly reduced.
As Wall Street recovers, more people begin to have faith in its future. Professionals in the financial industry even claim that there is no intrinsic deficiency in the operational system of Wall Street. Wall Street will recover in a short time and several reconstructed financial institutions will obtain good opportunities for development. Wall Street has dominated the global financial industry for nearly two centuries and has gone through numerous financial crises and economic recessions. More importantly, the US is still the biggest economy in the world.
【听前预测】
根据第8题题干中出现的西global financial clisis可以判断新闻报通与全球金融危机有关。
[新闻摘要]
全球金融危机爆发后有人预测华尔街时代将会终结,这种观点未免过于悲观。随着经济的逐渐复苏,华尔街也将恢复生机,在很长一段时间内没有什么可以撼动华尔街作为世界金融中心的地位,因为美国依然是世界上最强大的经济体。
【试题解析】

你可能感兴趣的试题

1听音频,回答下列问题:
After the global financial crisis broke out, it was predicted that __

A.the times of Wall Street would come to an end
B.the US financial system would be greatly reduced
C.the financial industry in U.S. wouldn't be influenced badly
D.the US government would lose several hundred billion dollars

2 What is the main message of the news item?

A.The financial institution regained confidence inthe global economy.
B.The financial industry in America is coming back to stability.
C.The US is still the biggest economy in the word.
D.The role of Wall Street won't change for a long time.

3听音频,回答下列问题:
According to the news item, about how many high school graduates are there this year?

A.Fewer than 3 million.
B.Fewer than 5 million. 
C.Fewer than 7 million.
D.Fewer than l 0 million.