专四

单选题What does the word “scoured” in Paragraph 14 probably mean?
[A] Wandered aimlessly.
[B] Searched thoroughly.
[C] Went around.  
[D] Removed from.

参考答案:B进入在线模考
语义题。由题干定位至第十四段首句“Every day after chores and school,Reuben scoured the town,collecting the hessian nail bags.”,根据第七段和第八段的内容可知,他是在找装钉子的袋子,拿去卖钱,只有到处搜寻,才能找到更多的袋子,故可以判断[B]符合此处语境。因为鲁本带有明确的目的,[A]“毫无目的地乱逛”不符合文意,排除;go around意为“绕过”,remove from意为“远离”,文章没有提到鲁本寻找袋子的具体范围,无法确定是在城镇外找,还是在其他地方,[C]和[D]没有依据。

你可能感兴趣的试题

2As a fitness coach in Grand Rapids, Mich.,Doreen Bolhuis has a passion for developing exercises for children. The younger, it seems,the better. “With the babies in our family,” she said, “I start working them out in the hospital. ”Ms. Bolhuis turned her exercises into a company,Gymtrix,that offers a library of videos starting with training for babies as young as 6 months. There is no lying in the crib playing with toes.
Infant athletes, accompanied by doting parents on the videos, do a lot of jumping, kicking and, in one exercise, something that looks like baseball batting practice.①
The growing competition in marketing baby sports DVDs includes companies with names like athleticBaby and Baby Goes Pro. Even experts in youth sports seem startled that the age of entry has dipped so low. “That’s really amazing.What's next?”said Dr. Lyle Micheli,an orthopedic surgeon.
Dr. Micheli said he did not see any great advantages in exposing babies to sports. “I don't know of any evidence that training at this infancy stage accelerates coordination,” he said. One of his concerns, he said, is“the potential for even younger ages of overuse injury. ”
The Little Gym,based in Scottsdale, Ariz.,begins classes for children at 4 months old. Bob Bingham, the company's chief executive, said that about 20,000 youngsters under 2-about a quarter of the total enrollment-were signed up for classes at locations in the United States, Canada and Puerto Rico. That is a sizable increase from last year, he said. The company, which has gyms in 20 countries, plans to open 100 locations over the next five years. My Gym, based in Sherman Oaks, Calif. , said 55 percent of those who attend classes at its 200 locations-157 in the United States-were 2 or younger.
The entrepreneurs behind these businesses-gym teachers, accountants and former professional athletes among them-make no claims about turning today's babies into tomorrow's Super Bowl star.② In the past,marketing claims for products geared toward babies have caused trouble for companies. Disney, which owned the popular Baby Einstein brand, dropped the term “educational” after a children's-rights group objected to contentions that babies who watched “Baby Einstein” were learning.③ Disney also offered refunds.
That's not enough to sell Dr. Micheli on the idea of sports classes for tykes. Before rushing off to a day of treating injured athletes, he said, “We won't be putting their brochures in our clinic. ”
阅读以上文章,回答题
It can be inferred from the passage that babies __________.
[A] are not allowed to play with toes any more
[B] are expected to do exercises as early as possible
[C] are video-taped by parents as much as possible
[D] are taken good care of by coaches in many gyms