专四

单选题The phrase “anticipate the green light” (Line 1, Para. 3) is closest in meaning to

A.wait for the green light to be o 
B.forbid others to move before the green ligh
C.move off before the green light is o 
D.follow others when the green light is o

参考答案:C进入在线模考
【定位】第3段。
【解析】细节题。根据文章第3段第l句可知,英国人很少会在绿灯亮之前开动汽车.故C正确。

你可能感兴趣的试题

1TEXT E
In a few weeks researchers will begin scouring the Florida seafloor for a 177-year-old shipwreck--and the resting place of dozens of slaves who drowned in chains. Despite its drama, the story of the Guerrero remains little-known.
Around 7 pm on the evening of December 19th, 1827, keeper John Whalton was tending to his lightship, a sort of mobile lighthouse. He was anchored a few miles off Key Largo when, he said later, “I saw the flash and heard the report of seven or eight guns.”
Whalton was about to witness the tragic ending of a desperate chase in the waters off what was then the US Territory of Florida. The Guerrero, with hundreds of Africans enchained in its hold and crewed by 90 Spaniards who were little more than pirates, was fleeing the Nimble, a British warship that was enforcing the international ban on slave trade.
British officials had gotten a tip that the Guerrero was bound for Cuba, where bribed officials would look the other way while the Guerrero's human cargo was exchanged for goods worth a fortune in Europe. The Nimble and the Guerrero were swapping cannon fire as they skirted much too close to the shore. As Whalton watched, both ships piled onto Carysfort Reef, one of the many reefs that lie three or four miles (about five or six kilometres) off the Florida Keys.
The Nimble was aground but not badly damaged. The Guerrero, however, struck with such force that its masts snapped and collapsed, and the massive poles plunged into the hold where the Africans were imprisoned. The ship sank immediately in the shallow water, and some 40 captives drowned.
The men aboard the Nimble could hear the screams from two miles (about three kilometres) away. “The cries of 561 slaves and (Guerrero's) crew were appalling beyond description,” The Niles Weekly Register, a Baltimore newspaper, later reported. What is true about John Whalton?

A.He was serving the army at the time when the tragedy happene
B.Hardly had he seen the flash when he was notified of the conditio
C.Both the Guerrero and the Nimble were in the view of Joh
D.The lightship where he was on duty anchored just a few miles from the Guerrer

2At that time hundreds of slaves were kept in the

A.bilg 
B.cargo spac 
C.hul 
D.cabi

3Which statement is true according to the passage?

A.There were 90 Spanish pirates working in the Guerrer
B.The Guerrero was seen quickly passing the Nimble at the beginnin
C.The witness Whalton didn't tell the story till no
D.The Guerrero was two miles away from the Nimble when the shipwreck happene