专四

单选题I think you can take a(n) __________ language course to improve your English.

A.intermediate 
B.middle 
C.medium 
D.mid

参考答案:A进入在线模考
【译文】我觉得你可以修读一门中级语言课程来提高你的英语。
【解析】形容词含义及用法。A.intermediate“中级的”,指“处于发展过程的中间阶段或状态”,如:intermediate interpretation course“中级口译课程”,符合题意。B.middle强调位置上的居中;C.medium“程度中等”.有“普通,平庸”的含义。如:of medium height“中等身高”。

你可能感兴趣的试题

1TEXT A
The way in which people use social space reflects their social relationships and their ethnic identity. Early immigrants to America from Europe brought with them a collective style of living, which they retained until late in the 18th century. Historical records document a group-oriented existence, in which one room was used for eating, entertaining guests, and sleeping. People ate soups from a communal pot, shared drinking cups, and used a common pit toilet. With the development of ideas about individualism, people soon began to shift to the use of individual cups and plates; the eating of meals that included meat, bread, and vegetables served on separate plates; and the use of private toilets. They began to build their houses with separate rooms to entertain guests-living rooms, separate bedrooms for sleeping, separate work areas--kitchen, laundry room, and separate bathrooms.
In Mexico, the meaning and organization of domestic space is strikingly different. Houses are organized around a patio, or courtyard. Rooms open onto the patio, where all kinds of domestic activities take place. Individuals do not have separate bedrooms. Children often sleep with parents, and brothers or sisters share a bed, emphasizing familial interdependence. Rooms in Mexican houses are locations for multiple activities that, in contrast, are rigidly separated in the United States.Changes in living styles among early immigrants were initially brought about by

A.rising living standard 
B.new concept
C.new custom 
D.new designs of house

2Which of the following is NOT discussed in the passage?

A.Their concepts of domestic spac 
B.Their social relationship
C.The functions of their room 
D.The layout of their house

3TEXT B
There are superstitions attached to numbers; even those ancient Greeks believed that all numbers and their multiples had some mystical significance.
Those numbers between 1 and 13 were in particular to have a powerful influence over the affairs of men.
For example, it is commonly said that luck, good or bad, comes in three; if an accident happens, two more of the same kind may be expected soon afterwards. The arrival of a letter will be followed by two others within a certain period.
Another belief involving the number three has it that it is unlucky to light three cigarettes from the one match. If this happens, the bad luck that goes with the deed fails upon the person whose cigarette was the last to be lit. The ill-omen linked to the lighting of three things from one match or candle goes back to at least the 17th century and probably earlier. It was believed that three candies alight at the same time would be sure to bring bad luck; one, two, or four, were permissible, but never just three.
Seven was another significant number, usually regarded as a bringer of good luck. The ancient astrologers believed that the universe was governed by seven planets; students of Shakespeare will recall that the life of man was divided into seven ages. Seven horseshoes nailed to a house will protect it from all evil.
Nine is usually thought of as a lucky number because it is the product of three times three. It was much used by the Anglo Saxons in their charms for healing.
Another belief was that great changes occurred every 7th and 9th of a man's life. Consequently, the age of 63 (the product of nine and seven) was thought to be a very perilous time for him. If he survived his 63 rd year he might hope to live to a ripe old age,
Thirteen, as we well know, is regarded with great awe and fear.
The common belief is that this derives from the fact that there were 13 people at Christ's Last Supper. This being the eve of his betrayal, it is not difficult to understand the significance given to the number by the early Christians.
In more modem times 13 is an especially unlucky number of a dinner party, for example. Hotels will avoid numbering a floor the 13th; the progression is from 12 to 14, and no room is given the number 13. Many home owners will use 12 1/2 instead of 13 as their house number.
Yet oddly enough, to be born on the 13th of the month is not regarded with any fear at all, which just shows how irrational we are in our, superstitious beliefs According to the passage, which of the following groups of numbers will certainly bring good luck to people?

A.3 and 7. 
B.3 and 9. 
C.7 and 9. 
D.3 and 13